Rhythm

Gepubliceerd op 27 april 2024 om 17:33

Vol enthousiasme deel ik het nieuwste project van Unsane Interactive: Rhythm.


In ons vorige project, Solace, merkten we dat we vastliepen in ideeën en we besloten om ons tijdelijk te focussen op een spannend nieuw avontuur.

Mijn verantwoordelijkheid tijdens dit project omvatten voornamelijk 3D-modellering, VFX en game-design, en ik kan niet wachten om meer te delen over wat we aan het creëren zijn.

Rhythm is bedoeld voor alle leeftijden en biedt een speelse benadering om gebruikers muzieknoten te leren lezen en toe te passen. Of je nu een doorgewinterde muzikant bent of net om de hoek komt kijken, Rhythm biedt een leuke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van muziektheorie op een interactieve manier.

Op dit moment bevinden we ons nog in de beginfase van de ontwikkeling van Rhythm. Hoewel we nog geen specifieke elementen hebben om te delen, zijn we druk bezig met het verkennen van verschillende ideeën en het ontwikkelen van het concept van de game. We zijn ons op dit moment volledig aan het focussen op verschillende technieken en de grote lijnen van de game. 

Blijf op de hoogte voor meer updates over Rhythm!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.