Portfolio

Welkom op mijn portfolio pagina!

Op deze pagina deel ik vol enthousiasme mijn passie. Mijn doel is om mijn vaardigheden te verbeteren en nieuwe technologieën te verkennen!

Projecten

Interactieve games

Als trotse deelnemer van Unsane Interactive, werk ik samen aan het ontwikkelen van interactieve games. Mijn focus ligt op het creëren van boeiende en meeslepende spelomgevingen door middel van 3D modellering, storytelling, gamedesign en Visual Effects.

3D Werelden

Met behulp van software zoals Blender, Unity en Adobe Creative Cloud, creëer ik interactieve en meeslepende werelden.

3D Modellen

Toegankelijke Bushalte

Tijdens dit afstudeerproject hebben Robin Appeldoorn onderzoek gedaan naar het toegankelijker maken van de huidige bushokjes.

 

Er zijn nog steeds veel bushaltes die niet voldoen aan de eisen van toegankelijkheid en inclusiviteit. Dit kan ervoor zorgen dat mensen met een beperking of andere vorm van mobiliteit moeite hebben om gebruik te maken van het openbaar vervoer, waardoor ze belemmerd worden in hun dagelijks leven en activiteiten.

 

Dit onderwerp heeft als doel het OV toegankelijker te maken voor iedereen die moeite heeft met zelfstandig reizen. Dit is gekaderd naar het toegankelijker maken van het reizen met de bus en daarbij is de focus gelegd op de bushalte. Het uitgangspunt is hierbij mensen met een fysieke- visuele- en digitale beperking (waaronder laaggeletterdheid) te nemen.

 

Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in mijn werk en wil je er meer over weten? Neem dan gerust contact met me op!